CNLR > Proiecte şi programe > 2015: Proiectul judetean CANTA CU NOI COPILARIA

2015: Proiectul judetean CANTA CU NOI COPILARIA

La începutul acestui an școlar, elevii din clasa pregatitoare A, a I-a A și a I-a C de la Colegiul Național "Liviu Rebreanu", s-au hotărât să se prindă într-o horă a veseliei și prieteniei, să cânte și să joace împreună, sub îndrumarea învățătoarelor lor CHIRA DALIA, BABA ANA-MARIA și URS CLAUDIA-ANA, care în calitate de coordonatoare, au realizat un proiect județean, pe care l-au intitulat: ,,CÂNTĂ CU NOI, COPILĂRIA". Au invitat și clasa I E de la Colegiul Național Andrei Mureșanu ( înv.Spermezan Floare) și clasa a II-a de la Școala Gimnazială Livezile( înv. Prundar Alexandrina).
Ce-a urmat? Au petrecut mult timp împreună, s- au sfătuit, și au pornit la drum. Însoțiți de cântec, au legat noi prietenii, au dăruit și altora din fericirea lor, au aflat lucruri interesante călătorind pe minunatul tărâm al muzicii.
În preajma sărbătorilor de Crăciun, au poposit la Consiliul Județean Bistrița- Năsăud și au susținut un miniconcert de colinde, iar la Centrul de Plasament Bistrița au dăruit copiilor cadouri.
Au călătorit "pe aripi de primăvară", au legat buchet cântec, dans, poezie și l- au dăruit mamei după un spectacol magic dedicat ei.
La Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, i-au așteptat instrumentele muzicale. Au jucat ,,Alunelul", au cântat și au audiat,, Rapsodia Română" de George Enescu.
Credeți că au obosit? Nicidecum; în luna iunie, la ultimul popas, se vor întâlni să se bucure din nou, să primească diplome, premii, să depene amintiri...

ALBUM FOTO

3.8.2015 Florentina Danci.