Descopera modalitati noi de explorare a cosmosului

Dincolo de atmosfera terestra se intinde o lume diferita si plina de mister. Nimic material nu poate intrece frumusetea Cosmosului. Va invit sa calatorim impreuna spre cele mai tainice profunzimi ale Universului. Haideti sa visam la astri. Am decis sa prezint Cosmosul indepartat deoarece cu cat ne indepartam mai mult, cu atat misterul creste si cantitatea de informatii detinute de noi scade.

Suntem singuri in Univers? Nu!

OZN - o poveste mai veche decat am crede

Cu mai bine de 400 de ani in urma, Giordano Bruno, un teolog si filosof umanist italian din epoca Renasterii, scria ca “in spatiu exista nenumarate pamanturi care orbiteaza alti sori si care ar putea gazdui creaturi similare, ba chiar superioare celor de pe omenescul nostru Pamant.” Vizionarul a fost ars pe rug, in Roma, la 1600. Spre finele secolului al XIX-lea, lucrarile stiintifico-fantastice ale lui Jules Verne si H.G. Wells au inceput sa popularizeze ideea vietii extraterestre. Acum, controversatul cercetator Stephen Hawking spune unei lumi ca extraterestrii exista, dar ca ar fi intelept din partea noastra sa evitam contactul cu ei.

Read More

 

 

 

 

 

Fazele Lunii

CURRENT MOON

Despre noi

Prin intermediul acestui website poţi să afli ultimele noutăţi legate de activiţăţile care se desfăsoară pe secţiunea aceasta, a fizicii.

Imagini,proiecte şi felul în care elevii noştri se implică la diferitele activităţi legate de astronomie şi nu numai ,puteţi să găsiţi printr-un singur click