CNLR> Educativ > Educativ Articole din anii școlari precedenți > 2016,aprilie: Festivalul Național de Scurtmetraj pentru Liceeni „Filmmic”

2016,aprilie: Festivalul Național de Scurtmetraj pentru Liceeni „Filmmic”

La ediția a IX-a a Festivalul Național de Scurtmetraj pentru Liceeni „Filmmic", cu tema „Ești parte din diversitate", echipa CNLR, alcătuită din Cristian Mureșan (XII B), Mada TimisLuisa Szas (ambele din XII E), Diana Moțoc (XI A) și Miruna Jarda (X A) a participat cu scurtmetrajul „La suprafață" (regia Cristian Mureșan).

La festival au participat 49 de echipe din țară cu tot atâtea scurtmetraje, 12 fiind declarate finaliste, printre acestea numărându-se și filmul realizat de elevii CNLR.

Juriul concursului a decis ca scurtmetrajul „La suprafață" să primească mențiune (situându-se pe locul patru), iar Mădălina Timiș premiul pentru cea mai bună actriță.

Mulțumim Asociației Părinților din Colegiul Național „Liviu Rebreanu" REBIS, prin doamna președinte Dacia Rűbl, fără de care participarea la festivitatea de premiere desfășurată azi, 22 aprilie 2016, la Constanța nu ar fi fost posibilă. De asemenea, mulțumim doamnei consilier educativ Alina Cret pentru implicare și doamnei prof. Elena Câmpan, care le-a însoțit pe Mădălina Timiș și Miruna Jarda la Constanța. 

Scurtmetrajul poate fi vizualizat pe youtube.(https://www.youtube.com/watch?v=aY_v23y6BzE)


Monica Halaszi, prof. coordonator 


Timp online.ro : O elevă de la CNLR Bistriţa, desemnată cea mai bună actriţă la un festival pentru liceeni

 

16.9.2022 Alina Cret.

Pagini anexe

Mai mult