CNLR> Educativ > RESURSE EDUCAȚIONALE DESCHISE > Informatică

Informatică

www.pbinfo.ro - Colecție de peste 2500 de probleme de informatică care pot fi rezolvate în C, C++, Pascal, Java, Python, PHP. Utilizatorii pot rezolva probleme de informatică și, după ce încarcă cel puțin o soluție, le pot testa folosind evaluatorul automat  pentru a fi notați.( profesor Candale Silviu)

www.info.mcip.ro - Acest site se adresează celor interesaţi de programare şi mai ales elevilor de la specializarea matematică-informatică. Site-ul se doreşte a fi o culegere online de probleme de informatică, explicate şi rezolvate. Problemele sunt organizate pe anii de studiu şi pe capitole. Problemele specifice claselor IX-XI sunt rezolvate folosind C/C++, iar pentru clasa a XII-a folosind C# (Visual Studio 2010-2017). ( profesor Mureșan Ciprian)

O atenţie deosebită este acordată pregătirii examenului de bacalaureat. Veţi găsi aici rezolvate probleme din variantele propuse in anul 2009, precum si dintre cele de la examenele din 2010-2019.

Pentru pregătirea examenului de obţinere a atestatului profesional la informatică găsiţi aici modele de lucrări de atestat.

Pentru pregătirea examenului de competenţe digitale: variante 2011-2015.

 

 

24.11.2022 Florentina Danci.

Pagini anexe

Mai mult