CNLR> Anunțuri > Început de an școlar 2020-2021

Început de an școlar 2020-2021

Dragi elevi, colegi profesori și stimați părinți,

Școala începe anul acesta într-un context diferit. Contextul în care ne găsim cu toții necesită măsuri de protecție mult sporită, atât în școală, cât și în afara ei. Cu toate acestea, procesul de educație trebuie să continue.

Am folosit toată energia necesară și toate resursele pe care le-am avut la dispoziție,  pentru a crea un spațiu educațional care să respecte reglementările legale, astfel încât toți elevii Colegiului Național „Liviu Rebreanu" să poată veni la școală începând cu 14 septembrie. Întregul personal al colegiului a depus și depune eforturi pentru a susține un proces de învățare coerent în condiții de  siguranță.

Este momentul să dăm dovadă de înțelepciune, unitate, empatie și maturitate. Este important ca fiecare dintre noi să respecte măsurile de siguranță, de distanțare fizică și este la fel de important să nu ne lăsăm copleșiți de teamă, frustrare și gânduri negative. Cu toții avem temeri, dar împreună putem să le depășim. Sentimentele tuturor celor implicați trebuie să conveargă spre încredere reciprocă.  Noi, cadrele didactice, vom veni zilnic la școală cu optimism pentru a induce dorința de cunoaștere, pentru a îmbunătăți competențele existente și a crea altele noi, pentru a sprijini formarea și dezvoltarea academică a tuturor elevilor.

Stimați părinți, sperăm să veniți în sprijinul nostru, pentru a crea acel parteneriat real de care are nevoie școala, acum mai mult ca oricând.

Sper în sprijinul tuturor pentru o educație mai bună într-un mediu sigur!

Director Colegiul Național „Liviu Rebreanu" Bistrița,

prof. Susana Gălățan

16.9.2020 Florentina Danci.

Pagini anexe

Mai mult