CNLR> Anunțuri > Prima zi de școală, 13 septembrie 2021

Prima zi de școală, 13 septembrie 2021

13 septembrie 2021
O zi a începuturilor și a continuărilor.
Pentru unii elevi este prima zi de școală, pentru alții este un nou început de an școlar care se adaugă celorlalte, iar pentru cei din clasa a XII-a este ultimul în ipostaza de liceeni.
Și părinții se raportează diferit la această zi. Pentru majoritatea este o zi a emoțiilor și a rememorării începuturilor personale. Unii însă trăiesc un moment inedit: pot vorbi de acum încolo despre propriul copil numindu-l elev.
Să ne bucurăm pentru această zi!
Un an școlar începe. Ni-l dorim excepțional.
În siguranță.
Elevi, părinți, profesori.
Împreună.
La „Liviu".Având în vedere situația epidemiologică din municipiul Bistrița, ordinul comun al ME și MS, procesul de reabilitare în care se află clădirea principală și programul pe două schimburi din CNLR, o festivitate de deschidere în maniera clasică este imposibilă. Cu toate acestea, pentru elevii aflați la început de ciclu școlar (clasa pregătitoare, clasa a V-a, clasa a IX-a) vor fi organizate evenimente de „întâmpinare".


Prin urmare, programul zilei de luni, 13 septembrie a.c., va fi următorul:

  • Elevii claselor pregătitoare, ai claselor I - VIII și a XII-a vor veni la școală la ora 9, urmând să desfășoare împreună cu diriginții activități specifice, în sălile de clasă. Excepție vor face elevii din clasele pregătitoare și a V-a, care vor participa la momentul festiv pregătit pentru ei, în curtea școlii primare.
  • Elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a vor veni la școală la ora 11, urmând să desfășoare și ei, împreună cu diriginții, activități specifice, în sălile de clasă. Excepție vor face elevii din clasele a IX-a, care vor participa la momentul festiv pregătit pentru ei, tot în curtea școlii primare.

Accesul în curtea școlii va fi permis pe intrările de pe strada Ursului și pe poarta bibliotecii.
Părinții își pot însoți elevii în curtea școlii. Având în vedere situația epidemiologică din municipiul Bistrița, adresăm rugămintea ca doar părinții elevilor din clasele pregătitoare, a V-a și a IX-a să participe la festivități, respectând regulile pe care le impune situația sanitară (distanțare, purtarea măștii de protecție).


Vă mulțumim pentru înțelegere.

5.1.2022 Florentina Danci.

Pagini anexe

Mai mult