CNLR> Examene, olimpiade, concursuri > Admiterea în liceu și în învățământul profesional > 2022: Admiterea în liceu și în învățâmântul profesional > Admitere 2022 - proba de verificare a cunoștințelor de limbă engleză și germană

Admitere 2022 - proba de verificare a cunoștințelor de limbă engleză și germană

Model test pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limbă engleză modernă pentru admiterea la clasele cu specializare bilingv


PROBA SCRISĂ

Proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limbă engleză (pentru clasele cu profil bilingv) și de limbă germană (pentru clasa cu predare în limba minorității germane) va avea loc miercuri, 18 mai 2022, ora 9.

Elevii se vor prezenta în sălile din corpul B (școala gimnazială), conform repartizării afișate pe site și la intrarea în corpul B, la ora 8.30, având asupra lor cartea de identitate sau o copie după certificatul de naștere. Intrarea în săli se va face până la ora 8.45.

PROBA ORALĂ

După proba scrisă, care durează 60 de minute, elevii vor susține proba orală, începând cu ora 11, conform repartizării pe intervale orare (afișate la intrarea în corpul B) în sălile 8, 9 și 10 din corpul B, parter. Elevii vor fi prezenți mai devreme cu o jumătate de oră față de ora programată.

 

Mult succes!

2.6.2022 Florentina Danci.

Pagini anexe

Mai mult