CNLR> Prezentare > Resurse umane > Personal didactic - catedre > Matematică > Chiciudean Nastasia

Chiciudean Nastasia

1. Studii: UBB Cluj-Napoca, Facultatea de matematică şi informatică

2. Grad didactic: I

3. Vechime în învǎţǎmânt: 12 ani

4. Cursuri de perfecţionare:

În anul 2006, am obţinut gradul didactic I, de douǎ ori pe an particip la Cercurile Pedagogice la şcolile din oraş, am participat la mai multe conferinţe cu ocazia împlinirii a 10 ani de la apariţia Anuarului Matematic.În momentul de faţă sunt studentă la Master, "UNIVERSITATEA DE NORD",Baia Mare, specializarea Didactica Matematicii.

În perioada 23-25 februarie 2007 în calitate de organizator/participant la activităţile organizate în cadrul proiectului "EXCEL-MAT 2007-ŞCOALA EUROPEANĂ" iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, Societatea de Ştiinţe Matematice din România-filiala Bistriţa_Năsăud şi Casa Corpului Didactic B-N.

5. Activitate profesionalǎ:

 - colaborator la Culegeri de probleme pentru clasa a VII-a, Editura Valeriu , propunǎtor de subiecte, evaluator la Olimpiadele şi Concursurile şcolare atât judeţene, cât şi interjudeţene.Sunt profesor la clasa de excelenţǎ, începând cu anul şcolar 2002-2003.Însoţitor de grup la diverse

 - concursuri interjudeţene cu elevi din judeţ.

 - membru în Comisia de organizare a Olimpiadei naţionale de Matematicǎ, organizatǎ la Bistriţa, în anul 2005, membru organizator la Concursul interjudeţean de Matematicǎ-Informaticǎ "GRIGORE MOISIL" Bistriţa din 24-26. 03. 2006, dar şi membru în comisia de corectare şi evaluare.

 - cursuri de formare profesionalǎ, cu durata de 30 ore, în vederea utilizǎrii A.E.L. şi elaborǎrii materialelor educaţionale pentru A.E.L.

 - în perioada 18-19 noiembrie 2005, participant la simpozionul naţional cu tema, Matematica-orizonturi profesionale, cu lucrarea "Metode numerice de determinare a fracţiilor continue"

 - obţinut cu elevii, multe premii şi menţiuni la Olimpiada de matematicǎ cât şi la Concursuri interjudeţene: "G.MOISIL", "ŞTEFAN DÂRŢU", etc., care sunt însoţite de diplomele elevilor.

 - Premiul III la Concursul Interjudeţean de Matematică Si informatică "GRIGORE MOISIL" Oradea 17.03.2007 cu eleva LORINŢIU PATRICIA

  MENŢIUNE la Concursul naţional de matematică "SPERANŢE" Comăneşti, 20-22. 04 2007 cu elevii : ŞIMON FLAVIA, LORINŢIU PATRICIA

  MENŢIUNE la concursul interjudeţean de matematică « HENRI COANDĂ » Câmpulung Moldovenesc » 16-18 martie 2007 cu elevii :Gălăţan Ana Georgeta,Rău Diana.

  MENŢIUNE la concursul Taberei Interjudeţene de Matematică Vatra-Dornei 2007 cu elevii: Măgheruşan Cristina, Şimon Flavia.

               În anul şcolar 2007-2008 la olimpiada judeţeană de matematică am obţinut următoarele premii şi menţiuni:

CLASA A V-a

 

1.Schweller Francesca  - PREMIUL III

2.Sas Georgiana-             MENŢIUNE

3.Dohotar Andrada           MENŢIUNE

4.Lorinc Raluca                MENŢIUNE

5.Secoban Liviu               MENŢIUNE

 

CLASA A  VI-a

1. Gâvan Luana              PREMIUL III

2. Coman Cosmin           PREMIUL III

CLASA A IX-a

1. Condrea Roxana          MENŢIUNE

2. Găurean Ioana            MENŢIUNE

3. Ionel Mircea                MENŢIUNE

19.2.2009 .

Pagini anexe

Mai mult