CNLR> Biblioteca școlară > Activităţi BIBLIOTECA > 2013: Proiectul Povestea cărţii mele

2013: Proiectul Povestea cărţii mele

Prima etapă a proiectului Povestea cărții mele, constând în dramatizarea unor povești cunoscute a avut loc vineri, 11 octombrie 2013. Dramatizările după poveștile lui Ion Creangă, Ursul păcălit de vulpe și Punguța cu doi bani au înveselit atmosfera din sala de clasă timp de două ore, prin fața spectatorilor perindându-se vulpea cea șireată, cu ochelari de soare, un urs care în ciuda atitudinii tot și-a pierdut coada, în hohotele de râs ale audienței, un pescar naiv, o găină fermecată care făcea câte două ouă o dată, un cocoș pintenat foarte motivat să-și recapete punguța, un boier și-un vizitiu și-o trăsură, evident.

Proiectul "Povestea cărții mele" se va desfășura pe parcursul anului școlar 2013-2014 și este rodul colaborării clasei a II a B, prof. înv. primar Liana Stupari și Biblioteca Şcolară a CNLR, având ca partener Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud.

În cadrul acestui proiect, se urmărește stimularea imaginației elevilor și eliminarea inhibiției legată de exprimarea în scris și oral, astfel încât, la finalul anului școlar elevii vor fi atât autorii unor povești, cât și actorii care vor interpreta mini-scenete inspirate din creațiile lor.

Album foto

13.12.2013 Florentina Danci.

Pagini anexe

Mai mult