CNLR> Proiecte, programe > Proiecte ERASMUS > ERASMUS+ 2014-2016 UNESCO HERITAGE > 2014: Top 3 câstigatori concurs de logo pentru proiectul Unesco Heritage

2014: Top 3 câstigatori concurs de logo pentru proiectul Unesco Heritage

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceste comunicari reflecta numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabila de utilizarea informatiilor continute de aceste comunicari. 



Elevii rebrenişti au participat la concursul pentru crearea un logo care va reprezenta Romania în proiectul Erasmus+ "UNESCO Heritage". 

Propunerile de logo au fost votate timp de o săptămână (24-31 octombrie, ora 16:00) pe pagina de Facebook a proiectului.

Album foto cuprinzând logo-urile participante la concurs

Primele 3 logo-uri cu cele mai multe voturi au fost:


Echipa: Diugan Raluca şi Pop Mihaela Claudia - clasa a XII-a  E

Număr voturi: 359





Echipa: Mureşan Cristian - clasa a XI-a B, Mureşan Iulia - clasa a X-a C şi  Vlad Miruna - clasa a IX-a G

Număr voturi: 248





Echipa: Apetroaiei Mihai - clasa a IX-a A, Arotăriţei Vlad - clasa a IX-a G, Jarda Miruna - clasa a IX-a G şi Manchevici Miriam - clasa a IX-a G)

Număr voturi: 243


Elevi înscrişi la competiţia LOGO ERASMUS+ "UNESCO Heritage"(.pdf)

Elevi castigatori ai competiţia LOGO ERASMUS+ "UNESCO Heritage"(.pdf)

Aceste logo-uri au fost jurizate de către membrii echipei de implementare a proiectului iar logo-ul declarat câştigător este cel realizat de elevele Diugan Raluca şi Pop Mihaela Claudia - clasa a XII-a  E şi va reprezenta Romania în competiţia internaţională alături de cele propuse de către echipele din ţările partenere în proiect.

Felicitări câştigătorilor şi tuturor participanţilor!

16.1.2017 Florentina Danci.

Pagini anexe

Mai mult