CNLR> Proiecte, programe > Proiecte ERASMUS > ERASMUS+ 2014-2016 UNESCO HERITAGE > 2015, 5 martie: Concursul "Monumente UNESCO în imagini"

2015, 5 martie: Concursul "Monumente UNESCO în imagini"

        

 

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceste comunicari reflecta numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabila de utilizarea informatiilor continute de aceste comunicari. În cadrul proiectului Erasmus+, CNLR Bistrița organizează al doilea concurs pentru elevi, concursul "Monumente UNESCO în imagini".

Sunt invitați să participe toți elevii CNLR cu vârste cuprinse între 13-19 ani.

Elevii vor accesa linkul http://cnr-unesco.ro/en/patrimoniu.php si vor alege un monument inclus in patrimoniul UNESCO pe care sa il reprezinte in maniera personala, cit mai aproape de realitate, fara stilizari excesive.
Lucrarea se realizeaza in format A4, alb-negru sau color, cu tehnica la alegere (dar tehnica bazata pe desen, nu pe colaj sau montaj virtual).

Linkuri utile pentru elevi http://cnr-unesco.ro/en/patrimoniu.php sau/și http://en.unesco.org/countries/Romania

Conditii de eliminare:
-  elevul nu se incadreaza in categoria de virstă;
-  desenarea unui monument care nu se afla pe lista UNESCO.

Termenul de elaborare al lucrărilor este de 2 săptămâni, data limită de predare a lucrărilor fiind 20 martie 2015 (d-nei înv. Dalia Chira, sala 27, etaj II, Școala Primară).

Lucrările vor fi publicate și votate pe pagina de Facebook a proiectului iar cele mai votate 8 lucrări vor participa la competiția internațională, alături de lucrările elevilor din celelate țări implicate în proiect.

Lucrările câștigătoare la competiția internațională vor fi publicate pe o hartă interactivă care va fi folosită în cadrul orelor de curriculum la decizia școlii, la nivel european.

SUCCES!

 

 

16.1.2017 Florentina Danci.

Pagini anexe

Mai mult